Huidverzorging voor mama’s en toekomstige mama’s

Go back to blog overview

Tips, In Love With

Loopt er binnenkort een miniversie van jezelf in huis rond? Dan ben je op dit moment gezegend met een mooie bolle buik. Maar dat wil ook zeggen dat je huid plots erg kan veranderen. Sommigen ervaren een ‘pregnancy glow’, anderen ervaren een serieuze hormoonhuishouding. Je huid is je grootste orgaan. Het is belangrijk om hier tijd aan te besteden. Voor het verzorgen van je huid heb je juiste en efficiënte producten nodig.

Met deze tips draag je extra zorg voor je velletje.

 

Huidverzorging tijdens zwangerschap

BYE BYE JEUK

Tijdens de zwangerschap kan de groeiende buik heel fel gaan jeuken. Vaak wordt aangeraden om vettige crèmes en allerhande soorten olie te smeren, zodat je huid soepel blijft. Dat is zeker een goed idee, maar niet als je je daarna moet aankleden. De BR crème van Zeitschild is dè barrière-hersteller bij uitstek en dringt snel in je huid.

Bovendien bevatten onze producten geen huidvreemde stoffen waardoor ze veilig zijn voor mama en baby.

                              

Zwanger zijn doet een aantal maanden wonderen voor je rimpels.

Doordat je tijdens de zwangerschap extra vocht vasthoudt verdwijnen de fijne lijntjes als sneeuw voor de zon.

Helaas komen de rimpels na de bevalling weer terug. Huidproblemen treden op door hormoonschommelingen en weinig slaap. Ook tijdens de borstvoeding is je hormoonhuishouding zo verstoord dat de kans groot is dat je dan meer last hebt van een slappe huid, wat leidt tot meer rimpels en acne. No worries mommy, we’ve got you((r) skin) covered!

 

Hou je huid jong

Wist je dat huidveroudering een proces is dat begint lang voordat je de eerste rimpel ziet? Als we een jaar of 30 zijn, begint het toch echt: onze huid wordt langzaam zichtbaar ouder.

Als we nog jong zijn, maakt ons lichaam voldoende collageen en elastinevezels aan. Bij het ouder worden maakt je lichaam minder van deze stoffen aan. Een huid die ouder wordt, verliest dus langzaam maar zeker haar elasticiteit. Ze wordt slapper en dan ontstaan die gevreesde rimpels. Rimpeltjes, fijne lijntjes en een vermoeide uitstraling verminder je door je huid goed te verzorgen.

Voor stimulatie en aanmaak van huid-eigen collageen en elastine raden we het Zeitschild Anti-Wrinkle serum aan. De diepere rimpels worden continu gladgestreken door het hooggeconcentreerde serum met een moleculaire combinatie van 4 hyaluronzuren.


Oogcrème tegen rimpels

De huid rond de ogen heeft speciale zorg nodig, dit komt doordat deze huid:

–         dunner is dan de rest van de huid

–         geen onderhuids vetweefsel heeft voor extra bescherming

–         in een zeer beweeglijke zone ligt en daardoor gevoeliger is voor rimpels

–         kleinere poriën heeft waardoor gewone crème minder goed wordt opgenomen

Zeitschild oog contour crèmeserum met verstevigende anti-rimpel formule biedt een langdurige oplossing

De oogcrème mag zelfs op het bewegend ooglid aangebracht worden. Voor een optimaal resultaat breng je de crème tapoterend met de vingertoppen aan.

Good to know: de oogcrème is ook heel vriendelijk in combinatie met je make-up en laat geen korrelig effect achter op het gelaat!

--------------------------------

Dr. Nancy Anthone – Esthetisch Arts on Jan 17, 2022

“Normaal gesproken ben ik geen voorstander van oogcrèmes, maar ik sta echt versteld van die van Zeitschild! De eerste en enige die efficiënt werkt tegen wallen, zwellingen en vermoeide ogen! Ik kan hem aan iedereen aanraden!”

--------------------------------

Wat kun je verder doen om rimpels te voorkomen?

Bescherm je ogen steeds extra in de zon, daar de huid hier sowieso al dunner en dus vatbaarder voor UV-stralen.

Reinig je oogleden met een milde reiniger. Eentje die niet alleen gaat reinigen maar ook de oogstreek gaat hydrateren en voeden.

Als je meer informatie wil weten over onze huidverzorgingsproducten of andere vragen hebt die je ons wil stellen?

Stuur gerust een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier

 

                    

Love the skin you’re in!

Liefs, Gaëlle

Related articles