Smeren voor heren -Waarom ook heren moeten smeren

Go back to blog overview

Tips


Hoogstwaarschijnlijk heb ook jij je man al eens met je dagcrème gespot in de badkamer. Of misschien heb je, als het op beautyroutine aankomt, een holbewoner thuis wonen. Ze geven het niet graag toe, maar ook zij ervaren vaak een verstoorde huid en hebben ook hier ondersteuning nodig. Alleen… het moet eenvoudig blijven en vooral niet plakken.

Lees hier waarom ook mannen zouden moeten smeren.

Jaja, ook mannen krijgen rimpels

De mannen mogen zich gelukkig prijzen met een dikkere huid dan de vrouwen. Hierdoor treden die rimpels net iets later op dan bij de vrouw, maar helaas zijn deze wel vaak dieper.


Zeitschild voorziet een parfumloos, huidversterkend gamma waar geen enkele man nee kan tegen zeggen!


Het anti-wrinkle serum bevat peptiden die de diepere rimpels gaan aanpakken, waar bij de man deze vooral optreden op het voorhoofd.


Scheergeweld

Scheren heeft een weerslag op de huid. Door een ophoping van dode huidschilfers gaan de haartjes schuin liggen en ontstaat hierdoor een pijnlijk gevoel tijdens het scheren.


Een milde reiniging vooraf zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en het gelaat al een eerste hydratatie verkrijgt.


Ideaal bovendien voor de heren die na het douchen een trekkerig gevoel ervaren.

 

Keep it simple

Geen scheren, zonder te smeren. Dat zou iedere man nog moeten leren. Heel wat mannen hebben na het scheren last van een geïrriteerde hals, ingegroeide haartjes, bultjes en rode vlekken …


Bij Zeitschild houden we van een doeltreffende en duurzame verzorging. Niet te veel poespas, maar wel een correcte benadering.

>> Easy routine:

Het Active Relief Serum is een snelwerkend verkoelend serum dat de huid onmiddellijk gaat kalmeren.


Boswellia Serrata speelt hier als actief ingrediënt een belangrijke rol in het kalmeren van de roodheden, irritatie en heeft een ontstekkingsremmende functie.

 

De Daycare Sensitive gaat de huidbarrière herstellen en regenereren. Door het scheren ga je namelijk deze beschermingspoort benaderen, waardoor deze gevoeliger is aan invloeden van buitenaf.

Niacinamide zal hier de heraanmaak van huidcellen ondersteunen en een barrièrebescherming bieden van binnenuit.

 

De oplossing is zorgen voor een correcte reiniging en verzorging. 

 

Mijn nieuwe skincare routine van @zeitschild.skincare doet echt wonderen voor mijn huid. Deze post is niet gesponsord, de producten zijn me aangeraden door @thomieyourhomie die net als ik mega blij is met de resultaten. Mijn huid voelt strakker aan, ik heb geen verkleuringen onder mijn ogen en ik heb een fris en wakker gevoel. This one is here to stay!

 


 

So ladies: Niets zo aantrekkelijk als een gezonde huid, toch?!

 

Heb je vragen of wens je meer informatie over het productgamma?

Stuur gerust een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier

 

We take care of your skin!

Liefs, Gaëlle

Related articles