Huidverzorging tijdens zwangerschap. Een doeltreffende huidverzorging en efficiënte vitaminekuur om in je vrouwelijke balans te komen.

Go back to blog overview

Tips, In Love With


Zowel bij zwangerschapswens als tijdens de zwangerschap ondergaat het vrouwelijke lichaam heel wat hormonale schommelingen. Je mentale en fysieke gezondheid doorstaat een rollercoaster aan veranderingen.

Zeitschild en Insentials focussen zich op de vrouw en haar (preventief) herstel 'from the inside out' op lange termijn. Een wetenschappelijk, natuurlijk doeltreffende huidverzorging en efficiënte vitaminekuur met ENKEL ingrediënten en bestanddelen om (terug) in je vrouwelijke balans te komen. GEEN onnodige vulmiddelen, bewaarmiddelen of irriterende stoffen dus!

Lees hier de essentie van een no-nonsens ondersteuning.

 

Mom essentials - Supervrouwen extra ondersteunen

Het verlangen naar mama zijn, het hormonaal proces, de verschillende energielevels tijdens de zwangerschap, het mama zijn,… Er wordt heel wat verwacht van je lichaam en dat merk je zowel fysiek als mentaal. Laten we het zeggen zoals het is: de vrouw is echt wel het sterkte geslacht!

Zeitschild en Insentials hebben de handen in elkaar geslagen om al die supervrouwen extra te ondersteunen, zowel van binnenuit als van buitenaf.

 

1. SMART BALANCE by Insentials

Het vrouwenlichaam heeft méér nodig. Méér betekent niet een overload aan vitamines, maar wel de juiste vitamines in 100% dosering. Deze multivitamine bevat enkel nutriënten die je lichaam echt nodig heeft in 1 unieke capsule voor een optimale opname.

 

Aanbevolen gebruik: 1 maand, 30 tabs in te nemen bij je eerste maaltijd.

 

2. BALANCE ME by Insentials

De vrouw maakt in haar leven grote veranderingen door en moet zich aan elke situatie kunnen aanpassen. De Balance Me is een genotificeerd voedingssuplement met o.a. Magnesiumgylercophospate, vitamine B5 en Vitamine B6 om de juiste vrouwelijke balans te bewaken.

 

Aanbevolen gebruik: Om minimum 3-6 maanden de Insentials kuur volgen. In te nemen bij je eerste maaltijd.

 

 

3. ACTIVE RELIEF SERUM by Zeitschild

Het kalmerend serum bij uitstek voor de geïrriteerde, acné gevoelige huid. 

Roodheden, jeuk en zwelling worden snel onderdrukt en verzacht. Betaglucaan zorgt hier voor een snelle huidregeneratie. 

Bovendien hét product voor de gemengde huid daar deze geen glans-effect veroorzaakt.

Aanbevolen gebruik: 1x per dag aan te brengen voor je dagcrème.

 

4. DAYCARE RICH by Zeitschild

Vernieuwing van de natuurlijke huidbarrière voor droge tot zeer droge huid. Gebruik: 's Morgens aanbrengen na het gewenste serum Deze rijke dagverzorging versterkt de vernieuwing van de natuurlijke barrièrestructuur van de huid. Ze werd speciaal ontwikkeld voor de rijpere, gevoelige en droge huid. 

De innovatieve O.L.T.®- Technologie zorgt voor een actieve vochttoevoer. Bovendien reduceert een doelgerichte UV-filter en HBDM-radicalenvanger- technologie de licht-inducerende huidveroudering.

Aanbevolen gebruik: 1x per dag aan te brengen na je serum.

 

 

The (mom) faces behind the collab

“ Het proces naar het worden van mama is een hobbelig parcours geweest en koste me heel wat energie en moed.

Amandine liet me inzien wat het vrouwelijk lichaam écht nodig heeft zonder allerlei ‘troep’ en hierdoor vaak weinig uitkomst.

Door het gebruik van Insentials merkte ik al vrij snel dat het wetenschappelijk onderbouwd doel voor beide dezelfde is nl. bewust worden van wat je gebruikt en wat je lichaam echt nodig heeft, rekening houdend met de holistische visie.“ 

- Gaëlle Six

 

Heb je bijkomende vragen/opmerkingen, contacteer ons gerust: info@desix.be

 

Klik hier voor onze (pre)-pregnancy box

 

We take care of your skin!

 

Liefs, Gaëlle

Related articles