Weetjes

  • In 2016 werden de Zeitschild producten in Duitsland door de GSAAM (German Society of Anti-Aging Medicine) verkozen tot "meest innovatieve cosmetologisch anti-aging product"!
  • Alle actieve bestanddelen worden aan 'in vivo concentraties' gebruikt. Dit wil zeggen dat ze op patiënten worden getest aan de meest optimale rendementsconcentratie. 
  • Stoffen die de huid niet nodig heeft worden gebannen uit de producten: het volledige gamma van Zeitschild is dus niet alleen vrij van emulgatoren, maar bevat ook geen siliconen, minerale oliën, paraffine, kleurstoffen, cortisone, parfums en klassieke bewaarmiddelen.
  • Vrij van Emulgatoren
    Emulgatoren worden in klassieke cosmetica gebruikt om water en olie te binden en een stabiele emulsie te verkrijgen. Helaas breken die de huidbarrière open, waardoor alle schadelijke factoren en ongewenste ingrediënten vrije toegang krijgen tot onze huid en zo de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen verstoord wordt. De productiemethode voor de Zeitschild producten is op basis van hoge druk waardoor het gebruik van emulgatoren overbodig is.


  • Door het speciale hogedruk-procedé van de OLT-Technologie, is het mogelijk om de UV-filters en ROS-vangers (Reaktive Oxygem Species) te fixeren zodat ze steeds bovenaan de Stratum Corneum blijven en niet binnendringen. Resultaat: Een zeer hoge UV-absorptie!
  • De producten van Zeitschild zijn speciaal ontwikkeld voor therapie-ondersteuning en tevens geschikt voor toepassing op jonge kinderen.
  • Het is aanbevolen om de Zeitschild producten in combinatie te gebruiken voor een optimaal resultaat. Breng eerst het serum aan in een dunne laag en sluit af met de Dag- of Nachtcrème als echt Zeit-schild of Tijd-Schild.

Terug naar de homepagina