Je huidverzorging mee op reis: Ontdek onze All You Need Travel-Kit

Ga terug naar blog overzicht

Tips, In Love With

Uit zeer recent onderzoek is naar voren gekomen dat het verstoren van je biologische klok na lange vliegreizen ervoor kan zorgen dat je huid zich overdag minder goed kan beschermen tegen de schade van buitenaf. Theoretisch zou je huid dus door een jetlag versneld kunnen verouderen. Dit fenomeen treedt sneller op als je wat ouder bent; in je jonge jaren heeft je biologische klok veel minder moeite met deze omschakeling. Dit maakt het extra belangrijk om ook na een lange vlucht je huid te beschermen.

Buiten het feit dat je huid het lastig vindt om zich aan het nieuwe ritme aan te passen, heeft je huid tijdens een vliegreis ook moeite om vocht vast te houden. De droge lucht in het vliegtuig droogt je huid razendsnel huid en een uitgedroogde huid is vatbaarder voor irriterende stoffen van buitenaf. Je huid kan dus na een lange vliegreis droog aan voelen, maar er ook wat rood en vlekkerig uit zien. Ook dit valt voor een groot gedeelte te voorkomen. Wil je een droge huid voorkomen dan is de truc om je huid als deze nog vochtig is af te sluiten met een crème die voorkomt dat er vocht verdampt.

Zeitschild’s Travel-kits zorgvuldig voor jou samengesteld

Als je op reis gaat, is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen, zelfs onderweg, je wilt er altijd op je best uitzien. Daarom hebben we speciaal voor reizigers zoals jij onze Travel-kits zorgvuldig samengesteld. Deze handige kit bevat de essentiële producten die je huid fris, stralend en gezond houden, zelfs onderweg.

Onze Travel-kits bevatten allemaal een Crème en Serum afhankelijk van jou huidtype. Zo ga je op reis met een frisse huid, gehydrateerd en beschermd. Met dank aan de wetenschap en unieke OLT-technologie. 


De All You Need Travel-kit: Jouw dagelijkse skincare routine in reisformaat.

Deze compacte kit bevat 4 essentiële producten die je huid fris, stralend en gezond houden, zelfs onderweg.

De producten die in de kit zijn inbegrepen:

  1. Active Firming serum (15 ml): Dit huidgladmakende serum zorgt voor een frisse en ontspannen uitstraling, zelfs na een lange dag reizen. De actieve ingrediënten helpen de huid te verstevigen en fijne lijntjes te verminderen, zodat je er altijd stralend uitziet.
  2. Daycare Cream (15 ml): Deze dagcrème versterkt de natuurlijke huidbarrière en biedt UVA-bescherming. Het hydrateert je huid intensief en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonnestralen en vervuiling. Met deze crème blijft je huid gezond en gehydrateerd, zelfs tijdens lange dagen in de zon.
  3. Anti wrinkle serum (15 ml): Het anti-rimpelserum in de kit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, essentiële eiwitten voor een jeugdige huid. Door regelmatig gebruik van dit serum kun je de vorming van rimpels verminderen en je huid steviger en gladder maken.
  4. Night Repair crème (15 ml): Tijdens je reis heeft je huid 's nachts extra verzorging nodig. Deze herstellende nachtcrème met Retinyl Palmitaat, een vitamine A-derivaat, helpt de huid te regenereren en versterken terwijl je slaapt. Je wordt wakker met een zachte, stralende huid klaar voor een nieuwe dag vol avontuur.

Extra voordeel: Naast de geweldige producten bevatten onze Travel-kit ook een gratis tasje, zodat je alles gemakkelijk kan meenemen. Het formaat van de producten (15 ml) zorgt ervoor dat je ze zonder problemen in je handbagage kan meenemen.

Je huid verdient de beste zorg, waar je ook naartoe reist. Met Zeitschild's Travelkits ontdek je de perfecte oplossing voor onderweg en voor zowel korte als lange reizen.

Meer informatie over de onze travelkits of hulp bij je keuze?

Neem gerust contact op met onze huidexperts. Ze bezorgen jouw tips en advies.

Stuur een mailtje naar gaelle@zeitschild.be of neem contact op via ons contactformulier.

We take care of your skin!

Liefs, Gaëlle

Gerelateerde artikelen