In Love With Zeitschild: Esmée Jolie

Ga terug naar blog overzicht

Elke maand vragen we een enthousiaste Zeitschild liefhebber om te vertellen over zijn of haar ervaring met een Zeitschild product.
Deze maand is het: Esmée Jolie.

- 27 jaar
- Content creator
- Passie voor Fashion & Beauty

Vertel eens over je huid?
“Ik heb eerder een gemengde huid met een vette T-zone. Mijn huid is soms erg gevoelig aan verschillende bestanddelen. Daardoor krijg ik wel vaker te maken met onzuiverheden.”

Wat is je huidroutine?
“Ik hydrateer mijn huid tweemaal per dag met een gel. Mijn vette T-zone behandel ik met een exfoliant. Voor ik een dagcrème aanbreng, breng ik ook een serum aan. ’s Avonds smeer ik dan weer een extra voedende nachtcrème. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk water te drinken en neem ik ook zink tabletten in.”

Welke extra heeft je huid nodig?
“Met mijn gevoelige huid kan ik dingen als parfum, siliconen en parabenen niet hebben. Daarom is Zeitschild zo geschikt voor mij. De enige extra die ik gebruik is een relaxerend masker twee keer per week.”

Waarom Zeitschild?
“Ik was vooral benieuwd naar de Zeitschild producten aangezien ik het merk nog niet kende. Ik ben aangenaam verrast. Het serum is heel licht van textuur en smeert makkelijk uit en de crème voelt niet vettig aan. Geen irritaties, uitslag of roodheid. Wat bij andere beautymerken wel steevast het geval is. Mijn huid is egaal, voelt gehydrateerd, zacht en mijn poriën zijn minder groot.”

Productkeuze:
Active Firming Serum en Daycare Crème.


Gerelateerde artikelen