In Love With Zeitschild: Lore Sauvage

Ga terug naar blog overzicht

Elke maand vragen we een enthousiaste Zeitschild liefhebber om te vertellen over zijn of haar ervaring met een Zeitschild product. Deze maand is het: Lore Sauvage.

- 34 jaar
- Mama van Louis en Victoria
- Passie voor mode voor zichzelf én voor de kindjes

Vertel eens over je huid?
“Ik heb een eerder droge huid, als ik geen crème smeer voelt mijn huid al snel ‘trekkerig’ aan. Bovendien is het belangrijk dat ik mijn huid goed reinig. Doe ik dit niet dan krijg ik al snel een paar puistjes, maar al bij al mag ik niet klagen.”

Wat is je huidroutine?
“Een goede reiniging van mijn huid is essentieel, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Nadien gebruik ik een oogcrème, serum en dag/nachtrcrème.”

Welke extra heeft je huid nodig?
“Langdurige hydratatie is een absolute must voor mijn droge huid.”

Waarom Zeitschild?
“Ik heb de laatste tijd verschillende producten mogen uittesten en was heel benieuwd naar Zeitschild, alleen al omdat de flesjes zo mooi zijn! Het serum en dagcrème smeren heel makkelijk uit en hydrateren onmiddellijk, maar vooral, lang. Dat is dus wat mijn huid extra nodig heeft, langdurige hydratatie. Daarnaast heb ik een stralende teint gekregen en voelt mijn huid gladder aan! Ik ben dus heel tevreden, Zeitschild is vanaf nu mijn go-to product.”

Ps: Ik smeer ook altijd wat op mijn lippen, die zijn er ook heel zacht door ;)

Productkeuze: Anti Wrinkle Serum en Night Repair Crème

Gerelateerde artikelen