In Love With Zeitschild: Nanouk

Ga terug naar blog overzicht

Elke maand vragen we een enthousiaste Zeitschild liefhebber om te vertellen over zijn of haar ervaring met een Zeitschild product. Deze maand is het: Nanouk De Cauwer.

- 34 jaar
- Mama van Viktor en Louise
- Social media marketeer, eigen label #nanouk, content creator
- Passie voor marketing, mode, reizen en interieur

Vertel eens over je huid?
"Ik had tot mijn 32ste de perfecte huid. Maar door stress kreeg ik een acne-aanval die zo erg was dat ik verplicht was roaccutane te nemen. Na een struggle van ongeveer 6 maanden was mijn huid gelukkig opnieuw onder controle. Vanaf toen begon de zoektocht naar de juiste skincare producten die mijn gemengde huid kon voeden en me geen acné bezorgden."

Wat is je huidroutine?
"Ik begin met een pre-cleansing op basis van olie, daarna gebruik ik een face wash en toner.
Ook een serum en dag/nachtcrème mogen absoluut niet ontbreken. Ik probeer me zoveel mogelijk aan deze routine te houden. Bovendien gebruik ik een paar keer per week een lichte exfoliating cleanser."

Welke extra heeft je huid nodig?
"Hydratatie en verzorging is zeer belangrijk voor mijn huid."

Waarom Zeitschild?
"Toen ik hoorde over de specifieke natuurlijke samenstelling van de Zeitschild producten klonk dit meteen als muziek in de oren. Door mijn gevoelige huid kan ik zeker niet meer naar zomaar welk product grijpen. Met Zeitschild is mijn huid gehydrateerd, zacht en heb ik geen breakouts meer!"

Productkeuze: Anti Wrinkle Serum en Daycare Rich Crème

Gerelateerde artikelen